Velkommen til Cool Club KIF

Fritidsklubben Cool Club KIF er et aktivt fritidstilbud for unge i 4-6 klasse, som kan benyttes efter skoletid af de børn der melder sig ind.
Vi stræber efter at klubben skal være et trygt og rart sted, hvor der skal være plads til alle.

Hvor

Cool Club KIF ligger i KIF Fodbold’s lokaler i cafeteriaet på Stadion, Marcus Allé 30, 6000 Kolding

Cool Club KIF er et fritidstilbud, hvor der er mange forskellige aktiviteter, som tilgodeser gruppen af børn fra 4. til 6. klasse. Der kan blandt andet være idrætsaktiviteter, computer, playstation, brætspil, dans, kreative aktiviteter og meget andet.

Vi bruger udendørsarealerne omkring KIF flittigt til leg og sportsaktiviteter.

Personalet udarbejder sammen med børnene en plan for aktiviteter som bygger på medbestemmelse. Planen bliver til en aktivitetskalender hver uge, som ligger på hjemmesiden under “aktivitetskalender” så det er muligt at orientere sig om, hvad der foregår i værestedet.

Mandag – Fredag kl. 13.30 – 17.00

Lektielæsning

Der er altid mulighed for at læse lektier i klubben. Der er flere områder hvor børnene kan sidde med hjemmearbejdet i fred og ro.