Velkommen til Fritidsklubben Dalby

Fritidsklubben Dalby er et aktivt fritidstilbud for unge i 4.-6. klasse, som kan benyttes efter skoletid af de børn der melder sig ind.

Vi stræber efter at klubben skal være et trygt og rart sted, hvor der skal være plads til alle og derfor er vores værdier noget vi opnår hver dag.

Værdierne er:

  • Tryghed
  • Fællesskab
  • Hygge
  • Humor

Hvor ligger vi?

Klubben ligger i forlængelse af skolen og vi deler lokaler med Dalby GF på den nye adresse: Dalbyvej 116 G.

Fritidsklubben Dalby er et fritidstilbud, hvor der er mange forskellige aktiviteter, som tilgodeser gruppen af børn fra 4. til 6. klasse. Der kan blandt andet være idrætsaktiviteter, computer, playstation, brætspil, dans, kreative aktiviteter og meget andet.

Vi bruger udendørsarealerne omkring klubben flittigt til leg og sportsaktiviteter.

Personalet udarbejder sammen med børnene en plan for aktiviteter som bygger på medbestemmelse. Planen bliver til en aktivitetskalender hver uge, som ligger på hjemmesiden under “aktivitetskalender” så det er muligt at orientere sig om, hvad der foregår i klubben.

Ud af huset

Der vil i løbet af skoleåret være et antal aktiviteter ud ad huset. Det kunne f.eks være en tur i svømmehallen, fisketur, weekendtur, Nicolai for børn og mange andre aktiviteter. Ved større udflugter kræves der forældretilladelse, som oftest vil blive sendt på mail.

Eftermiddagsmad

Børnene får hver dag et eftermiddagsmåltid, som enten består af frugt og grønt, en lille lækker sandwich eller en lille lun ret. Børne er mere end velkomne til at gå med i køkkent og hjælpe med at tilberede eftermiddagsmåltidet. Eftermiddagsmåltidet er inkluderet i prisen.

Info:

 

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 14.00 – 17.00

Lektielæsning

Der er altid mulighed for at læse lektier i klubben. Der er flere områder hvor børnene kan sidde med hjemmearbejdet i fred og ro. Personalet vil altid kunne give en hjælpende hånd med lektierne, hvis dette er nødvendigt.

Dalby fritidsklub er alt du kunne ønske!

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Tlf: 22 78 88 34                    fritidsklubben.dalby@gmail.com                   Dalbyvej 122, 6000 Kolding